Koirahoitola

Hoitolamme sijaitsee Tuusulan kunnassa Vanhan Lahdentien varrella Keravan ja Järvenpään välissä. Helsinkiin on matkaa n.35km ja lentokentälle ajaa puolessa tunnissa. Keskeisestä sijainnistamme huolimatta olemme täällä Ketunkorven metsässä hyvin rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä.
Rakennukset ovat valmistuneet v. 1989, vuosien varrella on tehty peruskorjauksia ja rakennettu isoja juoksutarhoja molempien hoitolarakennusten yhteyteen. Aidatulla metsäalueella voi koira juosta valvonnan alla myös irti. Hoitopaikkoja on koirille 38. Koska tilat on suunniteltu alun perin koirahoitolaksi, on niissä huomioitu koirien viihtyvyys ja turvallisuus. Jokaisella on oma lämmin sisätila, josta pääsee omalle ulkopihalle kulkuaukon kautta, jonka voi sulkea tarvittaessa. Sekä sisä- että ulkotilojen välissä on umpinaiset seinät, jotta koirat eivät turhanpäiten nahistele keskenään ja ujommatkin yksilöt saavat olla rauhassa. Sellaiset koirat, jotka eivät syystä tai toisesta halua tai voi käyttää ulkotarhaa, viedään talutinlenkeille.

 Pärjäämme ”ongelmalastenkin” kanssa ja pystymme huolehtimaan lääke- ym. hoidoista tarpeen vaatiessa. Eläinlääkäripalvelut ovat aina saatavillamme. Asumme itse hoitola-alueella, joten henkilökuntaa on paikalla ympärivuorokautisesti.

Hoitoasiakkaalla voi olla esim. oma petialusta, leluja ja pureskeltavaa mukana. Ruokinnassa noudatamme hänen omia tottumuksiaan. Näistä asioista voi sopia hoitoa varattaessa.

TERVETULOA!

Comments are closed.